Tujuan asal blog ini ditubuhkan adalah untuk membantu pembaca berjimat namun masih boleh mencapai impian mereka di saat krisis ekonomi melanda negara. Save is not about to cut everything's fun in your life, we still spend but only in minimum cost to optimize your satisfaction. Price list dan costing sengaja dimasukkan di dalam entry untuk memberi gambaran kepada pembaca sejauh mana penjimatan yang boleh dilakukan dalam perbelanjaan harian mereka di Malaysia. Semoga dengan perkongsian ini dan blog seumpamanya akan memberi manfaat besar kepada pembaca, seterusnya mengubah taraf hidup mereka kepada lebih baik, insya Allah.

Semua kandungan blog ini adalah Hak Cipta Terpelihara. Sebarang kegiatan yang disyaki plagiatrisme akan dilaporkan serta-merta kepada SKMM.

Home & Living

Masreena kumpulkan semua entry-entry berkaitan dengan rumah, tenant, dll termasuk daripada blog TRAVEL AND TOUR. Dulu main taram je sumbat dalam satu blog.. sekarang dah pandai sikit, Masreena kumpulkan kesemua link nya di bawah ni ye. Jadi jangan terkejut pulak bila klik link bawah ni kuar page another blog k

No comments:

Post a Comment

Kalau suka tinggalkan komen =)