Tujuan asal blog ini ditubuhkan adalah untuk membantu pembaca berjimat namun masih boleh mencapai impian mereka di saat krisis ekonomi melanda negara. Save is not about to cut everything's fun in your life, we still spend but only in minimum cost to optimize your satisfaction. Price list dan costing sengaja dimasukkan di dalam entry untuk memberi gambaran kepada pembaca sejauh mana penjimatan yang boleh dilakukan dalam perbelanjaan harian mereka di Malaysia. Semoga dengan perkongsian ini dan blog seumpamanya akan memberi manfaat besar kepada pembaca, seterusnya mengubah taraf hidup mereka kepada lebih baik, insya Allah.

Semua kandungan blog ini adalah Hak Cipta Terpelihara. Sebarang kegiatan yang disyaki plagiatrisme akan dilaporkan serta-merta kepada SKMM.

Thursday, 19 February 2015

Wishing you guys....

Assalam... dalam kesibukan kita dengan urusan seharian, jangan kita lupakan bahawa lebih setengah daripada Rakyat Malaysia kita yang berbangsa Cina sedang menyambut tahun baru mereka iaitu:


Thus, I wish you very Happy Chinese New Year to everyone celebrating in Malaysia :)


Enjoy your time with families and happy holidays. May the year of the goat usher in health, wealth, prosperity and all that awesome stuff. Gong Xi Fa Chai!! Xin Nien Kuai Le!:)No comments:

Post a Comment

Kalau suka tinggalkan komen =)