Tujuan asal blog ini ditubuhkan adalah untuk membantu pembaca berjimat namun masih boleh mencapai impian mereka di saat krisis ekonomi melanda negara. Save is not about to cut everything's fun in your life, we still spend but only in minimum cost to optimize your satisfaction. Price list dan costing sengaja dimasukkan di dalam entry untuk memberi gambaran kepada pembaca sejauh mana penjimatan yang boleh dilakukan dalam perbelanjaan harian mereka di Malaysia. Semoga dengan perkongsian ini dan blog seumpamanya akan memberi manfaat besar kepada pembaca, seterusnya mengubah taraf hidup mereka kepada lebih baik, insya Allah.

Semua kandungan blog ini adalah Hak Cipta Terpelihara. Sebarang kegiatan yang disyaki plagiatrisme akan dilaporkan serta-merta kepada SKMM.

Sunday, 9 November 2014

Day 3: Sesuatu Yang Menguatkan Anda

Apasal internet slow...geramnya... dah berapa hari dah Masreena perasan. Baik kat ofis baik di rumah. Masa habis dengan menunggu connection je.

Bercakap tentang sesuatu yang menguatkan... Rasanya lebih elok kalau kita kaitkan dengan cabaran yang kita hadapi hari-hari. Contohnya dalan era yang serba mencabar ni, Masreena pasti untuk menempuh semua dugaan seharian, kita ada sesuatu sebagai inspirasi kita.

Masreena, sebenarnya takde inspirasi pun.. haha.. entah la. Masreena ni kalau jawab bab feeling ni memang kurang sikit. Apa yang boleh Masreena katakan, aktiviti yang ditempuh sehari-hari disebabkan TAKDIR yang telah tertulis buat kita. Apa yang berlaku, Masreena tempuh. Itulah yang jadi sumber kekuatan Masreena selama ni. Nokhtah.

Pic Masreena last week sedang enjoy dengan kawan-kawan :)

No comments:

Post a Comment

Kalau suka tinggalkan komen =)