Tujuan asal blog ini ditubuhkan adalah untuk membantu pembaca berjimat namun masih boleh mencapai impian mereka di saat krisis ekonomi melanda negara. Save is not about to cut everything's fun in your life, we still spend but only in minimum cost to optimize your satisfaction. Price list dan costing sengaja dimasukkan di dalam entry untuk memberi gambaran kepada pembaca sejauh mana penjimatan yang boleh dilakukan dalam perbelanjaan harian mereka di Malaysia. Semoga dengan perkongsian ini dan blog seumpamanya akan memberi manfaat besar kepada pembaca, seterusnya mengubah taraf hidup mereka kepada lebih baik, insya Allah.

Semua kandungan blog ini adalah Hak Cipta Terpelihara. Sebarang kegiatan yang disyaki plagiatrisme akan dilaporkan serta-merta kepada SKMM.

Saturday, 26 October 2013

The Best Pavlova



Biarlah gambar yang menceritakan, yg penting Pavlova di Serai lebih sedap berbanding di Alexis. Tapi harga RM 14.80 belum lagi termasuk government tax ye.. mahal siot... That's why Masreena tapau je so taklah kena lagi service charge 5%. Jimat sikit 0.74 sen satu slice... Better than nothing. Hmm kalau tiap-tiap bulan mengidam mahunya kopak duit gaji kan? Jadi  dah sampai masanya untuk aku belajar buat sendiri... Tengah riki-riki oven baru ni.

1 comment:

  1. sedap nye pavlova! ely pun xpernah buat.pandai mkn je.nk buat sendiri xtaw bile huhu

    ReplyDelete

Kalau suka tinggalkan komen =)